00998 seydanurilgazgmailcom biz de de var dedi doğum yaptığım hastane de çocuk doktoru. Sonra kendi doktoruma götürdüm çok az bişey var dedi bundan bişry olmaz dedi🥹 ama sizin ki ne durumda onu bilmiyorum 5 dakikalık bir işlemle kesiyorlar
busrazeydd seydanurilgazgmailcom benim bebeğimde de var 40 günden önce fark ettim götürdüm ileri derecede bi dil bagi yok dedi emmesinde sorun yoksa kilo alımı iyiyse suan kalın kesmeyelim dedi 6 ay boyunca takipte kalın tekrar getirrin dedi kilo alımı ve emmesinde gayet iyi şuan 2 ayligiz bizde ileri zamanda tekrar götürecem korkulacak biswy degil sadeve cok ileri derecede yapısiksa sorun oluyor büyüdüğünde bazı harfleri soylenede sorun oluyor R harfi gibi bide peltek olma olasılığı oluyormuş
hepyerdeyizz seydanurilgazgmailcom kestirmezseniz konuşmasında zorluk çıkıyor . Ama işlem kolay benim oğlum 9 aylliken teşhis için gittim ceraah anında kesti iki dk sonra çocuğumun haberi bile olmamış gibiydi . Ve Anne mama baba gibi şeyleri hiç yoltu kestikten sonra basladi
dani2711 seydanurilgazgmailcom biz 52 günlükken sünnet ettirirken dil bağınıda kestirdik devletteki doktor emiyorsa gerek yok demişti ama özellerle görüştüm hepsi kesilmesi gerekiyor dedi aynı şekilde doğum yaptıran doktorumda kesilmesi gerekiyor ilerde pelteklik ya da öpüşememe sorunu vs olabilir demişti bizde içimiz rahat etsin diye istanbulda bir özelde 3 bine kestirdik şuan 1 yaşında ve kestirdiğimiz an ağladı sadece
seydanurilgazgmailcom 00998 dün kestirdik biraz kalınmış bide dudak bagıda vardı ikisini bir kestiler cok şükür atlattık biraz ağrısı olıyor ama az
hlyaaaaa Benim bebeğimde de var beslenmesinde hiçbir sorun yok diye kesmeye gerek yok demişlerdi.şimdi 6 aylık dil bağı kalınlaşmış kesilmesi lazım dediler kestireceğiz.dilini hareket ettirmede zorlandığı bariz belli oluyor dilini uzatamıyor
seydanurilgazgmailcom hlyaaaaa devlet hastanesinde yaptırdık cok hafif bir anestezi aldı ilk gün birazcık huysuzdu o kadr çok şükür geçti bitti kurtulduk
seval868_ seydanurilgazgmailcom 6 ay 10 günlük doktorum 3 doktora götürdüm az bişey olduğu için yaşından önce kesemeyiz dediler. Kilo alımı vs iyiyse eğer kesmiyorlar. Ama 1 yaşında da genel anestezi veriyorlar şimdi başka doktor bulduk ona götüreceğim tekrardan bir kere gittim acil hasta çocuk geldiği için başka doktora yönlendirdiler oda yapamam dedi. O kadar sinir oluyorum ki basit işlem için uğraşıyorum ve cidden minik bişey 5 dk sürmez kesmesi umarım siz götürünce hemen müdahale ederler
hlyaaaaa seval868_ devlettekiler kesmiyo bizde de kilo alımı iyi gerek yok konuşmada sorun olursa sonra keseriz diyolar.özel 35 dedi fazla geldi bize
seval868_ hlyaaaaa evet aşırı pahalı demiş fiyatı ya bizde çarşamba günü kendi hastanemize gideceğiz bakalım bize ne diyecekler ama abartıyorlar ya inan 2 dk sürmez yapacakları iş
boncukk_ seydanurilgazgmailcom oğlumda da vardı çocuk cerrahı 3. Ayına geldiğinde keselim demişti emme de problem yoktu fakat babıldama döneminde zorlanır demişti lokal anestezi ile 5 dakikalık bi işlem ile kesildi ve şuan çok şükür iyi ilk 10 gün zor geçmişti emerken acısı oluyodu haliyle sütümü sağıp kaşıkla besledim ilk gün sonrasınd gece emmeye başlayıp yara iyileşince normal düzene döndük