O dünyayı çok güzel öğreniyor her gün yeni gğncellemesi geliyor ama ben bırakın adımı nefes almayı unutmak üzereyim. Gerçekten inanılmaz zor geçiyor. 6 gün önce post açmıştım desteksiz uyutmaya geçiyoruz binevi uyku eğitimi diye evet hala daha desteksiz uyutmaya çalışıyorum. Atak döneminde 2 haftadır hatta özellikle bu hafta inanılmaz ağlama krizleri, sanki bi yerini vurmuşta canı acıyormuş gibi çığlık atmalar. Cidden inanılmaz yorucu bir süreç. Bir an önce atak döneminin bitmesini bekliyorum. Bazen onun için de benim içinde çok gergin ve stresli anlar oluyor ama o esnada kendin yırtarakta ağlasa eğer çok gerilmişsem güvenli bir yere bırakıyorum 5 dk bakkona nefes almaya çıkıyorum kendimi sakinleştirmek için bu bazen işe yarıyor çünkü ben sakin olduğum için hem gerginliğimi hissetmiyor hem de sakinleştirmem saha kolay oluyor. Her uykuya geçişte ağlama, mama yerken aç olmasına rağmen ağlama, maması bitince ağlama, emziğini düşürünce ağlama ay sürekli ağlama😂 çok neşeli uyandıysa eğer o 30 dklık sürede ağlamıyor bir de karnını doyurduktan sonra 20 dk neşesi yerinde oluyor, çok sık acıkıyor sürekli beslenmek istiyor delireceğuuum😂