kahvekolik_ Kızlar aklımda bi kombin var: sarı keten gömlek, altına keten beyaz veya siyah pantolon, ipek gri bir fularım var massimo duttiden onu omzuma atmayı düşünüyorum, krem loafer ve canta. Sizce nasıl olur?
Tatlican kahvekolik_ Açık sarıysa beyaz olur bence. Beyaz pantalonla kırem çanta güzel durmaz gibi geldi düşününce.
ShutUp kahvekolik_ Üşenmedim görselleştirdim 😅 yorumuma gelecek olursam; beyaz keten pantolonla gayet şık olur fakat ben fular ve çantayı beğenemedim yani bu kombinle olmaz. Ayakkabı görseldeki gibi olursa çok güzel olur. Güle güle giyin 🌸
lucifermorningstar Sarının tonu nedir açık tereyağı sarısı ise beyaz keten pantolon ile yakışacaktır. Gri fular da güzel olabilir ama krem rengi loafer kombini kesecektir.
kahvekolik_ ShutUp hahaha baya iyi olmuş teşekkürler 😅 fularım o kadar büyük değil Allahtan 😅 cantam clutch tarzında zaten galiba nude tonlarda ilerlemeyi düşünüyorum
kahvekolik_ Tatlican hasır daha çok tatıl look’u gibi ben daha rahat ama şık terih ediyorum. Yinede teşekkürler 🤩