mervemsiiiii Herkese iyi günler 🌸 2.5 yaş oğlumla tuvalet eğitimine başlıyoruz tavsiyelerinize talibim😍 Alıştırma kilodu kullanıp memnun kalan varsa marka belirtirseniz çok sevinirim
lucifermorningstar mervemsiiiii 29 aylık kızım ben henüz başlayamadım bir çok işaret var aslında ama sabahları bezi çok dolu uyanıyor buda bana daha erken mi diye düşündürüyor size kolaylıklar dilerim
derinmoms23 Ayy benimde başlamam lazım artık herşeyi hazır lazımlık kilodu vs herşeyi var ama bakalım 😏😏😩😩
mervemsiiiii derinmoms23 önce anne hazır olması gerekiyor diyorlar 🤦🏼♀️ ben de henüz başlamadım ama rüyalarıma girdi artık
derinmoms23 lucifermorningstar benim kızımda öyle çok sıvı tüketiyor . Hele gece uyumadan önce şakır şakır su içiyor . Benim ilk başta sıvı olayını çözmem lazım 😒😒 yoksa kolay gibime geliyor zaten eşimin dükkanındayız gündüzleri eve geç geliyoruz aslında evde kaldırmam gereken birşeyde olmıycak ama yapabilcekmiyiz bilmiyorum. Herşeyide hazır söylermi acaba diye düşünüyorm . Benim kızda herşeyi oyuna çevirmeye hemen razı çıkartırım aa işemişin diye diye gezer sürekli işeyip 😂😂😂😂
minikadam22 mervemsiiiii henüz almadım bu 2 gün havalar kötü olduğu için evden çıkmayacağız ama cuma günü alacağım inşallah dışarda kullanmak için
sofyayolda mervemsiiiii Stresli değil anın tadını çıkarın birşey öğreniyor ve siz buna somut şekilde şahit oluyorsunuz hatta sizin önderliğiniz de olduğu için size göre şekilleniyor çoğu an mutlu olun 🦋