yavruaslanlar Pirasalipuding kafayı birşey takmıcam o günü dusunup hiçhirşey olmamıs gibi ertesi günü devam edicem🌸
Pirasalipuding yavruaslanlar ah keşke yapabilsek ya , kafaya bir şey takmama evresi müthiş olurdu kendi açımdan
hira0502 Pirasalipuding bu saatten sonra ben ‘haklı iken kimsenin hatrı için susmam’ “ Kendimi sevdirmek için kendimden vazgeçmem” “Karşımdaki kişiyi değişir diye beklemem”
Pirasalipuding hira0502 Karşımdaki kişiyi değişir diye beklemem Evet değişmesi için kendisinde problem olduğunu kabul etmesi gerekir ama maalesef bu farkındalık çoğu kişide yok.
Hemdem__ Pirasalipuding Şu saatten sonra ben, hakedene hakettiği gibi davranırım. Şu saatten sonra ben içime attıklarımla değil, içimden gelenle yaşarım.
Pirasalipuding Hemdem__ Şu saatten sonra ben içime attıklarımla değil, içimden gelenle yaşarım. İşte buu bayıldım 🤌
KendiEvimdeDeplasmandayim Pirasalipuding bu saatten sonra ben, Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin 🎶🎼
Pirasalipuding KendiEvimdeDeplasmandayim hshshhs mükemmel 🤣 Sevdim, kaç kere bilemem Yaşadım, yok inkâr edemem Bıktım, sen’le baş edemem ben Zaman öyle de geçiyor Hayat böyle de bitiyor Ama umudum cennetten…
Meri-Mel Pirasalipuding Şu satten sonra ben iki çocukla delirmemek adına bebek doğduğunda kimseye laf anlatmam 😀
Pirasalipuding KendiEvimdeDeplasmandayim bende çok severdim 😄❤️ şimdi eli ayağı düzgün ne şarkı var ne sanatçı
Suklumaga Pirasalipuding kesinlikle canım susmanın faydası yok söz gümüş olabilir ama sükut kesinlikle ALTIN değil 😂😂😂😂