incimk Kızlar merhaba kızım 14 aylık hiç kucakta durmuyor kendini sevdirmiyor sevmek istediğimiz de aşırı tepkiler veriyor ağlıyor sadece yemek yiyeceği zaman kucakta duruyor 😊 normal mi acaba ya sizin bebekler de böyle mi aşırı aklıma takılmaya başladı
Always-be-happy_Always-smile incimk 1 yaş ayağında. Ve 2. Yaş atağı da bu aylarda başlıyor. Sakinlikle karşılayın zorlayıcı olsa da geçici bir durum.
Always-be-happy_Always-smile incimk ay sevme konusunda şanslıyım ben doğduğundan beri tatlı haşin sevdiğim için tam aksine sevmeyince geliyo popişini dönüyor önce kendi eliyle vuruyo sonra benim elimi popişine koyuyo yanağını uzatıyo cee falan yapıyo 🤣🤣🤣
incimk bicirik2025 Hahahaha uzun süredir böyle çocuk kendini sevdirmiyor ya doya doya sevip öpemiyorum çocuğumu 😂😂😂
incimk Always-be-happy_Always-smile Ayyy ne güzel benim ki sevdirmiyor kendini sıkıntıya darlanmaya hiç gelemiyor valla bende ağlasa da yine seviyorum bu zamanları bir daha geri gelmeyecek tadını çıkarmak lazım 😂😂😂
Always-be-happy_Always-smile incimk ay ben onu minnoşluğundan beri hep tatlı haşinlikle sevdim. Kayınvalidem hacdan yeni dönmüştü doğumumda oğlumu çok göremedi 1.5 aylık falandı galiba haşin tatlış sevmemi görünce şaşırmıştı ayyyy bi de sevdiriyor ya ben de kibar tutuyorum bi şey olmasın diye demişti . erkek bu babaannesi erkek yoğura yoğura sevcen poğaça hamuru gibi demiştim gülmüştük 🤣🤣
incimk Always-be-happy_Always-smile Valla öyle ya gerçekten çok seviliyor bende böyle mıncıklayarak seviyorum çok ağlıyor ama dayanamıyorum Napim 😂😂😂
Always-be-happy_Always-smile incimk Benim oğlum alıştı can yakmadan haşince seviyoruz. Bize sokulup kendini sevdirmeye çalışması sempatiklik yapması da çok hoşumuza gidiyor 🫠🫠