Annecik-06 Kızlar adetim gecikti ama hamilelik testlerim hep negatif çıkıyor kasıklarımda ağrıyor hamile değilim herhalde dimi 🥲
tosbiksmoms Annecik-06 benimkide gecikti kasiklarim çok agriyor yarın test yapacağım umarım değilsinizdir.
asdeal Annecik-06 3 gün gecikti 3 gün boyunca hergun yaptım negatif çıktı 4.gun gecikmede silik çizgiyi gördüm ve sonuç 34 günlük beni parmağında oynatıyor 🤭
gg3848 Annecik-06 mevsim geçişinde bazen böyle durumlar olabiliyor test negatifse bir durum yoktur yakında olursunuz🤗
pantenkelebek Annecik-06 aynı durumdayım dün test yaptım çıkmadı bugün 2. Gün gecikmede test yapmadım agrım da yok nolcak acaba
Annecik-06 asdeal yaaa gerçekten mi Allah bağışlasın şuan çok ümitlendim inşallah benimde öyle olur valla
asdeal Annecik-06 inşallah canım Rabbim sana da nasip etsin 🤲💐 geç döllenme olunca oluyormuş testte çıkmıyor hemen darısı senin başına
gg3848 Annecik-06 ay kusura bakmayın ben istemiyorsunuz zannettim inşallah gönlünüze göre en kısa sürede olur🙈🙏🏻
pantenkelebek Annecik-06 ya ben dün akşam test yaptım silik çıktı ikinci çizgi bu sabah yine yaptım çıkmadı neden acaba