acemi_anne36 Kızlar bebeğim 4 aylık çok geç kakasını yapıyor haftada Bir gün Dr zeytinysgi ver dedi veriyorum bı ara 13 gün yapmadı acile gittik fitil verdiler fitilden 2 gün sonra yaptı sadece anne sütü emziriyorum Dr karnı yumuşak gaz çıkarıyosa normal diyo ama bana hiç normal gelmiyo bugün 12 gün oldu hala yapmadı çok taktım
Mariposa acemi_anne36 benim oglum da oyle 5 aylik. Noldu bu bebeklere ya. Ilk uc ay cok guzel yapiyodu hergun 10 -15 gunu gorduk bizde fitille yaptik maalesef yarin kontrol var bakalim ne dicek
neslika acemi_anne36 daha sık beslemeyi deneyebilirsiniz. Az beslenince de kaka aralığı uzayabiliyor. Geçici bir durum olabilir, bağırsakların gelişme evresi büyüme atağı vb. Sürekli böyleyse başka bir doktora daha gitmenizi öneririm.
duyguhntr acemi_anne36 fitil i çok yapma bebek rahatlığa alışır hep ister zeytin yağını poposuna sür gaz masajı yaptır bir çay kaşığı içir bişi olmaz bende yaptım çocuğum 5 aylık düzenli olarak yapıyor her 2 güne bir mutlak yapar
neslika acemi_anne36 yediğiniz sebze meyve oranını arttırın, kayısı hoşafı için sütünüzden etki eder. Bebeğinize probiyotik damla kullanabilirsiniz bir süre, doktorunuza danışın tabii.
aylsphi Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz. Sürekli kaka ile ilgili açılan postlara bakıyorum :) 43 günlük annesi sütü artı iki kere mama veriyorum. Gündeyiz hala kaka yok. Fitil koyduk okadar azcık yaptıki şok olduk. Dun yine fitil koydum hıc yapmadı. Ama nasıl pırtlıyo anlatamam bazen pırtı kokuyoda. Karnı yumuşak beklemedeyim yani. Kakaso yok demekki fitille bile çıkmıyorsa anlamadım. Ama ıkınıyo sürekli bazen boş ıkınma oluyo bazen gaz cıkarıyo. Sizde nasıl detaylı anlatırsanız
neslika aylsphi sürekli fitil kullanmayın, doktor kaslarına zarar verir demişti. zaten ona rağmen yapmamış, sıkıntısı yoksa bekleyin kendi yapmasını. desteğe alışırsa kakası olsa da yapmaz. Günde iki kez gaz masajı yapabilirsiniz
aylsphi neslika yok bidaha vermicem doktor diyene kadar. Bide yarın sünnet olucak. İnşallah sıkıntı olmZ
duyguhntr acemi_anne36 birde yeterli besleniyor mu doyduğunu anlıyor musun bebek ne kadar çok beslenirse düzenli yapar ben yalan söylemiyim her iki saaate bir emzirmiyordum dr gittiğimde dr bana yeterli besliyorsan yapar kakasını dedi ve o günden bu güne kadar hep çok emzirdim sende dene derim