Gokturkmom masalnes Bence bunlardan önce koltuk bakabiliriz🙈 zaten misafir odanız varmış köşem koltuk olabilir
queenofrose masalnes eğer niyetiniz koltuk almak ise önce koltuğu alın. Ona uygun alırsınız dekoru. Elimde patlayabilir
masalnes visneli Bu da güzel olmuş olmuş aslında ama işte koltuk almam gerekiyor koltuk eklemem gerekiyor birkaç bir şeyler eklemem gerekiyor
masalnes beybitolat Ben daha önce öyle gördüm karşıma çıktı da yani duvar boş kalsın istemiyorum odaya hani bir birkaç böyle farklı bir şeyler eklemek istiyorum da hani hem tarz olsun hem güzel dursun hem de farklı olsun diye bulamadım
visneli masalnes hıı siz sadece duvar dekoru sormuşsunjz kusura bakmayın ben altı okumadan komple anladım
beybitolat masalnes siz ya koltuk takımı alın yada yere yapılan böyle şark köşesi gibi şeyler varya onlardan yaptırın ona göre duvarı doldurun. Bu şekilde duvara koyacağınız hiç birşey güzel durmaz
masalnes beybitolat benşm zaten bir oturma odam var koltuklu misafir odası olarak kullanıyorum birde fazla bi odam vardı onu da böyle yaptık ama sıkıldım Şuan bunlardan
masalnes Gokturkmom evet bende le koltuk istiyorum aslında eşimde istiyor da daha almaya fırsatımız olmadı