k86 Bebeğim 25 günlük, 5-6 dk aktif emdikten sonra mememde uyuyakalıyor. Doyuyor mu anlamıyorum, çok kısa değil mi emme süresi? Zaten sonra kusuyor bir kısmını gazını çıkarırken. Böyle şeyler yaşayan var mı😔
minikyolda k86 emme süresine takılmayın çişli bez sayısı ve kilo takibi önemli. Benim oğlum 1 saat kalıyordu memede ve yetersiz beslenmeden ağır bir sarılık atlattı, çiş yapmıyordu ilk 15 günde 700 gr verdi. Hastaneye yatış yapılması gerekiyor dediler. Mamaya basladıkta toparladı çok şükür. Emme süresi çok uzun olunca cocuk doymus olmadı yani onu anlatmaya çalıştım.
egekin Emme süresi bebekten bebeğe, emzirme sıklığına göre değişiyor. Kusma ara ara bizde de var. 33 günlük kızım. Kilo alımında bir problem yoksa cok dert etmeyin emme süresini. Kusmalar aşırıysa doktorunuza danısın tabi
k86 busralperen bezini her aldığımda cişi oluyor. 5. Dk dan sonra uyuyakalması tedirgin ediyor beni :(
egekin k86 rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın. Dediğim gibi değişiyor. Gündüzleri sık emiyor az emiyor. Akşamları daha uzun aralıklarla uzun süre emiyor daha aç oluyor
k86 minikyolda anladım, çok geçmiş olsun. Kilosunu bilemiyorum işte en son 2 haftaya yakın olmuştur kontrol olalı ozaman iyiydi. Önümüzdeki hafta 1. Ay kontrolümüz var bakalım inş yolundadır herşey 🙏🏼