cheff benimki genelde sağlıkla ilgili. Sağlığını bozabilecek konulara takıyorum. Bazen sizinki gibi deterjana degdim elimi iyi yıkamadan mamasını hazırladım, bazen üstüme sigara dumanı sindi kucağıma aldım, elimi yeterli süre yıkamadan süt sağdım, ya gece kusarsa, cam kırığı topladıktan sonra ağzına temas ettim…. uzayıp gidiyor. Gördüğüm haberlerden vs cok etkileniyorum hic birine bakmamaya çalışıyorum. Bi ara ya bilincim yerinde oaz ve uyurken zarar verirsem diye uyuyamadim. Gece beslemek icin uyanınca saatlerce uyuyamayıp saçma sapan şeyler düşünüyordum ve ishal kusma eşlik ediyordu. Cok şiddetli kaygı bozukluğu yaşıyordum. İlaç ilk birkac gun daha kötü yaptı hic uyuyamadım. Ama simdi cok şükür aklıma bu dusunceler gelse de uyuyabiliyorum ve artık kendi kendime kurup uzatmıyorum. Yine arada dusunceler geliyor ama cabuk geçiyor, Kafamın içi bomboş gibi geliyor bir sure sonra. Bence siz de mutlaka ilac kullanmalisiniz. Aslinda hamileliğim cok zor geçmişti. 25. haftada dogumum basladi ve 37. Haftaya kadar aralıklarla bir aydan fazla hastanede kaldım. Tetikleyen bu oldu. Bilsem hamileyken kullanmaya başlardım.