kucukgel1nn Kızlar bebişleriniz ne zaman diş çıkardı benimki şuan 3 ay 13 günlük daha erken ama felaket elini emiyor biz çekincede ağlıyor acaba diş çıkacak diye mi?
reyhanks kucukgel1nn yarın üç aylık olacak son 10 gündür sürekli elini emiyor, eline bakıyor. Sanmıyorum çıkaracağını 😂
gizememre kucukgel1nn ilk dişini 6 aylıkken patlattı ama 3 buçuk ayından sonra hep bir salya akıtma diş kaşınması yaşadık
kucukgel1nn reyhanks hayır ama bizimki farklı emiyor emzik tutan bi bebek ama atıyor şimdi parmağımı koydum ağzına alıp kafasını sallaya sallaya kaşıyo bildiğiniz salya akıtma da var baya
alpege_ 8’aylikken :) oral dönem falan oluyor o zamanlarda belki o yüzdendir daha erken dis için diye düşünüyorum ama bebeklere belli olmaz ahhahah
bebibe ayshkn diş ağrısını nasıl anlayabilirim acaba ya benim bebeğim de 5 aylık bugün aşırı huzursuzdu susturamadık sürekli ağladı gaz gibi de değildi ben de acaba diş ağrısı mı diye şüphelendim
ayshkn kucukgel1nn doktorunuza danışın isterseniz bi eğer dişse tetagil benim bebeğimi çok rahatlatmıştı, iyi gelebilir minik kuşa
gulsahh0 kucukgel1nn herkesin farklı olabiliyor süreç ama kaşınmaya başlayınca hemen patlamıyor maalesef 😞
BordoHuniliAnne kucukgel1nn kızım ilk dişini 10,5 aylıkken, oğlum 8,5 aylıkken patlattı. Sizinkinin şuan oral dönemi ellerini keşif ediyor, bu dönem de ellerini parmaklarını hunharca emmesi gelişiminin normal bir parçası.
uykusuzmom_ BordoHuniliAnne Siz beni çok rahatlatmıştınız başka postta normal halen çıkarmaması diye dün ilk dişimiz patladı 9 aylık 🩵🥲 @kucukgel1nn dedikleri gibi oral dönemde bizimde o aylar eller ağızdaydı hep. Erken diş çıkaran da var tabii 4 aylıkken bile duydum inci gibi dişleri olsun bebişlerimizin.✨
dilarakaraalp032 BordoHuniliAnne kucukgel1nn benim kizimda 3ay 8gunluk muhtemelen oda dis cikariyor surekli salyasi akiyor ellerini surekli agzina goturuyor yiyor ellerini okadar kasiniyorki sanirim cildiriyor resmen elimi alt disine surdum sertlik olusmuss tam cozemedim ama hayirlisu mahvoldu cocuğumm😥
minnakanneyim kucukgel1nn 8 aylıkken çıkardı 5.5 aylıkken sancısını çekmeye başladı 8 ayda zor çıkardı büyük ihtimalle sizin ki oral dönem ellerini faln keşfetti o aylarda normal
kucukgel1nn minnakanneyim ayy bilemiyorum doktorumuz diş etleri belirtileri gösteriyor dedi çıkabilirmiş 😬