minishanm boncuk_29 ben komple set almayı düşünüyorum ama köyde kullanılacak nasıl olur fikrim yok ne zamandır kullanıyorsunuz ?
boncuk_29 minishanm Bayadır kullanıyorum tam olarak zamanı yok aklımda malesef ama kumtel genel olarak iyi
minishanm dnat bende BİM’den almayı düşünüyorum fiyatı çok makul geldi ne zamandır kullanıyorsunuz acaba ?
agitmoms minishanm annem bimden aldı ama airfy özellikli almıs bilmeden fırını çok kötü ocağından memnun set almıstı oda
momikaa minishanm ben kullanıyorum şubat ayından beri fena değil fırını biraz küçük bide ocak gözlerinin en kısık haline getirince bile bana göre yüksek kalıyor ısısı onun dışında iyi bence fiyatı diğer setlere göre uygun üç harfli bir marketten almıştım
minishanm momikaa fırının içinimi küçük yoksa dış kasadamı küçük acaba çünkü orda şuan fırınlı ocak var onu çıkartıp fırın için dolap yapılacak ben standart sanıyordum
momikaa momikaa ben eski tip ocakları kullanıyordum ona kıyasla fırını küçük ama ankastrelerin standart boyu bu mudur bilmiyorum açıkçası
mirdemirinannesi Bnde binden aldım fırını çok kötü 3 yıldır kullanıyorum fırında ne yaparsam terleme yapıyor mobilyaların hepsi şişmiş ama ocağından memenunum