Ironsides Alisa58 gece gece trilyon kafalar piril piriliz cumleten kafayi yedirdi korona Beynimde dönen, oy korona koronaaa ciktim dunya turunaa adli horon benzeri turku tarzi sacma sapan sarkiyi silemiyorum bende😂😂
Mom0870 Alisa58 corolla alma hayalleri kurarken corona geldi başımıza, kapı kapı gezmek varken kaldık dört duvar arasında, korkudan ebemizi tersten gördük girdik bu yaşta menapoza 😀😀 (saçmaladım dimi😀?) tamam tamam milletçe sıyırıcaz psikologlar köşeyi dönecek.
Cennetkokulum66 Ironsides yaaaaaağğğğğğ yenii unutmuştum 💆🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bide yorumu okurken şarkıyı söylendiği gibi okumam 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bi üç saat daha söylerim artıkım😀💆🏻♀️💆🏻♀️ Teşşşşkkkküüüürrrrllllleeeerrrrr🥰❤️
Ironsides Cennetkokulum66 ayyy cok ozur dilerimmm neysee tum gun yalniz degilsin benimde dilimdee 😂😂😂😂
Meyra1 Gülüyoruz eğleniyoruz ama işin ciddiyetine hala varamayanlar var anlasılan😞😞😞 sanki rüyadayız 😏😏😏😏
Akin_37 Türkiye şokta herkes neye uğradığını şaşırdı küçücük dünyamıza kocaman korona fazla geldi valla bende kendimi dinliyorum sürekli