bulutlarinsesi Hanımlaaarr kim ne iş yapıyor yada daha önceden ne iş yapardı? Mesleğiniz neler yazalım bakalım meslektaşlar var mııı 😇😇😇 Ben müşteri ilişkileriydimmm 😬 (şikayet yönetimi)
CuteBadesMama bulutlarinsesi en son otomotiv firmasında iş geliştirme ve kalite uzmanı olarak çalıştım, kızım doğduğunda ara verdim geri döneceğim ✌🏻
yavruaslanlar bulutlarinsesi karsılamadaydım cnm bekarken eczanede calıstım suan bos kalfayım😂 evde yani
hira0502 zeynepkazgan merhaba kâtiplik zor mu acaba. Birde tayin görüyor musunuz yoksa çakılı kadro mu
Sarecem zeynepkazgan Merhaba işinizden memnunmusunuz acaba bende sınavlara gireceğim ama emin değilim biraz işinizden ve zorluklarından bahsedermisiniz, rica etsem
nutellaaaaa arzu38arzu merhaba size yazmak istedim. Bende 1 senedir vertigo var doktor Vestibüler migren tanısı koydu da İnstagramda bi doktor var vertigo terapi diye egzersiz yaptırıyor bu egzersizler iyi geliyor baş dönmesine acaba dengesizlik baş dönmesi gibi şeyler yaşıyorum siz fizyoterapistim diye yazınca sormak istedim teşekkür ederim şimdiden
haticeysr0 arzu38arzu Instagram’da bi fizyoterapist gördüm bebeklerde emeklemeden yürümek normal değil dedi doğru mu
ikiprenses_annesii bulutlarinsesi Full + fulll 7/24 mesaisiizz haftasonu iznim de yok iki çocuklu ev hanımı😂😂 yorulmuşkee bıkmışkeee🫠
kahvekolik_ bulutlarinsesi bende özel kürümda back office yapıyorum şikayet bölümünde. Ama suan full time anneyim haha
anonimli Güvenlik görevlisi ve halı desinatörüydüm. Desinatörlüğü bıraktım, güvenlikten devam ettim 4 sene. Sonra evlenip tamamen bıraktım Şimdi sadece ana ve ev hanımıyım😂