gkcrva Amcamin dugunu var iki gun sonra genelde oyle nisan vs organizasyonlsrda arabada kardesimi birakiyordum yanina ama bu sefer goturmek istiyorum esimde yanimda olaack sizce ?
1annenin_sesi gkcrva Benim kaynım evlenecek haziran ayında. O zaman bebeğim 4.5 aylık olacak nasipse. Mecbur gideceğim de götüreceğim de. Taşlı arkası ipli bir abiye kiraladım. Sadece tek düşündüğüm nasıl emzireceğim. Nasıl yapacağım? 🤷♀️
fistikannesii gkcrva ben götürmezdim hem hastalık riski hem de o gürültü bebekler için sağlıklı değil kaldı ki biz yetişkinler bile bir süre sonra ses sitemi davul vs yoruluyoruz el kadar bebeğin buna adapte olamayacağını düşünüyorum. Bebekler sakinlik ve rutin sever o ışıklar gürültü korkutur yavruyu
bilgedm gkcrva Oğlum 4 aylık falandı yakın arkadaşımızın düğünü vardı. Doktorumuza sorduğumuzda açık alan mı diye sordu ve hoparlöre çok yakın oturmayın götürebilirsiniz dedi. Oğlum da uyudu zaten düğün boyunca. Bi sıkıntı yaşamadık.
leocuk gkcrva bebeğim 2 aylıkken gitmiştik. Hiç problem olmadı. Ses kaynağının yakınında olmamaya dikkat ettik. Çocuğu da kucaktan kucağa gezdirmedik. Bir de eğer kapalı bir ortamsa, sık sık dışarı çıkarıp hava aldırmak faydalı olabilir.
dilandemirata Benşm de çok yakın kuzenimin düğünü var ve tam 6 aylık oluyoruz o gün, takım elbise bile aldım ama hastalık konusunda hassas biraz götürmeyeceğim sanırım napıcağımı bende bilmiyorum
kitapsever_ gkcrva 1 hafta içerisinde 2 düğüne gittim 3 buçuk aylık hiç uyanmadı bile ama tabi her bebek farklı oğlum küçükken de gitmiştim uyumuştu
kitapsever_ gkcrva hastalık konusunda da benim çocuklarım evde sürekli hastaydı iki bebeğimide şuan sürekli her ortama sokuyorum daha hasta olmadılar
maviportakal_ gkcrva 7 aylıkken gittik biz hoparlörden uzak oturduk bi sıkıntı da yaşamadık çok şükür