durukusum00 Kızlar Merhaba 5 sene sonra tekrar anne oldum. Tekrar buradayım… Kızım 17 günlük yarık damak Malesef bu durumu yaşayan Tecrübeli anneler bana biraz bilgi verebilir misiniz süreç hakkında?? Nasıl bir süreç neler yapabilirim hiç bir fikrim yok
acemianne___ durukusum00 arkadaşımın kardeşi böyleydi o dönem tabi biz lisedeydik ailesi ameliyat vs ettirdi uğraştılar epeyce suan hiç bir sorun kalmadı
durukusum00 acemianne___ konusmasında bir sorun var mı Peki? Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
zeyannee @durukusum00 yeğenim 11 yaşında yarık damak doğdu anne sütünü alamadı sadece emmede sorun yaşıyordu. Sağıp verdi bir süre ablam sonrasında mama ile. Biberonu biraz kaldırıp veriyordu. 1 yaşında ameliyat oldu şimdi şükür çok iyi. Sormak istediğiniz birşey varsa elimden geldiğince yanıtlarım.
durukusum00 zeyannee bende emziremiyorum icemiyor biberon da alamıyordu ama emme refleksi iyi şırınga ile besliyorum birde Philips biberon aldım onu da alabiliyor dik tutarak içiriyorum çok Şükür ama hemen yoruluyor. Çok teşekkür ederim bu arada yorum için . konuşması nasıl Peki yeğeninizin herhangi bir sorun varmı?
zeyannee @durukusum00 hayur hiç sorun yok şükür. Erken ameliyatı konuşmasında sıkıntı olmasın diye oldu.
durukusum00 zeyannee Peki bebek ağlayınca dikişlerde sorun olmuyor dimi ? Birde bu ameliyatı plastik cerrahi mi yapıyor