Samiraa Kizlar 1 milyonu geçmeyecek ptomatik sorun cikarmayacak bi araba onerir misiniz anlayan varsa
surprizbebe Samiraa Renault tavsiye ederim kesinlikle. Bizim ilk otomatik arabamız clio idi hatchback. Çocuktan sonra küçük geldi bu defa fluence aldık ikisi de hiç sorun çıkarmadı çok şükür. İkinci eldi yani bi de. Renault üzmez kesin bilgi 😊
miladrian Samiraa geniş aile değilseniz clio iyidir. Bende ikizler var sığamıyoruz iki oto koltuğu girdiği zaman arabaya. Fiat egea da olabilir.
Samiraa miladrian aslinda bizde fiat egea dusunuyorduk ama onun otomatik modelleri sikinti oluyormus diye duyduk kararsiz kaldik ya
Birhaziranhikayesi Samiraa renolara bakabilirsiniz hyundai de olabilir. Pejolardan uzak durun. Honda da olur. Ama bunlar arabasına göre değişir tabi sonuçta ikinci el alıyorsunuz
Marianne Samiraa 2015-2017 model Volvo v40 alabilirsiniz. Eski olduğuna bakmayın. Kilometresi 100 bin civarında bulursanız çok iyi araba. Çocuklu aile için en güvenilir araç. Kendim kullandım, tavsiye ederim.
surprizbebe Samiraa sedan araç tavsiyemdir. Bagaj da geniş oluyor. Gurbetteyiz bavul vs için geniş iyi oluyor. Şimdi 3008 aldık yeni. Onu da bagaj hacmine göre seçtik diyebilirim 😄
minikmisimben Samiraa megane 3 aldık station vagon diye geçiyormuş uzun biraz bize bagaj lazım oluyor çünkü. Sanrufflu az yakıyor konforlu biz memnunuz 1 ay olacak alalı☺️ manuel aldı eşim otomatiği sıkıntılı olabiliyormuş diye
Samiraa minikmisimben ya evet otomatikler sıkıntılı oluyormuş diye bende duydum ama ben manuel kullanamiyorum malesef mecbur otomatik olmak zorunda
surprizbebe miladrian çok seri gerçekten beğendik. Az yakıyor uzun yolda baya iyi. Benim tek hoşuma gitmeyen şey direksiyon. Spor araba direksiyonu gibi küçük 😛