Kızımın doğuştan gözünde hiçbir şey yoktu 1 bucuk yaşında bir anda gözleri ortada birleşti. Birçok doktora gittim bu çocuk burnunun ucunu dahi göremiyor, yapacak bir şey kalmamış diyip kavanoz dipli gözlüklerden yazdılar. En sonunda çocuklarda şaşılık üzerine doktora yapmış bir doçent bulduk. Şaşılığın beyinden geldiğini goz numarasıyla ilgili olmadığını söyledi. Her şaşılık ayni değildir kimisi goz numarasıyla ilgili kimisi beyinle dedi. Goz numarasi olunca gözlükle iyileşir ama beyinle olan çözümü yoktur biz ameliyatımızi yaparız düzelirse allahtan. Kayarsa tekrar ameliyat ederiz dedi. Allaha sığınıp 2 yaşında o ameliyatı yaptırdım elhamdülillah sukur iyi gözleri. Ara ara çok yorulunca, toza toprağa maruz kalınca kayıyor gibi oluyor ama düzeliyor geri. 3 yil oldu yaptıralı. Bu arada her göz doktoru bilmezmiş şaşılık üzerine egitim alan doktoru bulmak gerekiyormuş doğru tedavi icin. En iyi goz doktorlarına götürdüm hatta birisi proftu iyi olmaz gözü demişti. Iyi ki onu dinlememişim iyi ki alanında uzman baska hoca bulmuşum. Tek doktora bagli kalmayın