Gulsahakin Meraba anneler 2 gün önce bebeğime çok benzeyen babasinin bile ayirt edemedigi bi bebek gordum 4.5 bucuk aylikmis o anneyle tanismak istiyorum nasil ulasabilirim bebek oturuyodu üstünde lacivert yelek vardı
Hazal89 Gulsahakin burada mı gördün ya bazı bebekler gerçekten benziyor bunda dalga geçilecek bir şey yok
Gulsahakin Hazal89 şukur akli basinda bi kac insan geldi evet asiri benziyo babasi ayirt edemedi o kadar benziyolar
Ayaniz Gulsahakin bizede atn resimleri bulursanız merak ettm keske ekran görüntüsü alsaydnz sanırım evdekeyfim yerinde adlı konuda atılan resimlerden bahsediyorsunz
Deletedmom414 Gulsahakin ekran görüntüsü at bari. Nerde gördün anlamadıkli bişey yazmakla nasıl Bulcan
Gulsahakin Ekran goruntusu aldim ama nasil atiliyo bilmiyorum 2 gun once hikayelerde gordum bebegim 4.5 aylik oldu diye paylasmis
Deletedmom414 Gulsahakin google ye gir. Resim yükle yaz. Siteye gir resmi yükle. Altta link çıkcak onu buraya kopyala yapıştır
Hazal89 Gulsahakin herkes ne postlar açıyor canım senin hiç garip değil boşver sen onları bir kaç gün üst üste post açarsan belki görür