Ya cok sacma degil mi, bebek bu ya daha yeni dünyayı keşfediyor, hareketleri bile zamanla gelişiyor. Gözleri zamanla görüyor. Kulakları zamanla duyuyor. Her bir parçası zamanla gelişiyor. 2 aylık bebekden bahsediyorsun. Bagırsak felci diyorlar. Probiyotik kullan demeleri gerekirken. Şuan bebeginiz osurma ve kaka yaparken kullanacağı kaslarını kullanmayı bilmiyor. Benim bebegim gazlı bi bebek, kakasını bahsettiginiz aylarda kolay yapamıyordu. Ben karnına masajlar yaparak, bacaklarını itme cekme şeklinde uyararak bagırsak hareketlerini çalıştırdım. Yeri geldi kulak çöpü de denedim. Karnı agrıyordu aglıyordu günde Bi kere de olsa sıcması gerekiyordu. Bunu da aglamalarından anladım. En sonunda eşim eczaneye gitti eczacının önerisi ile kaleidon probiyotik damla aldı. 3 4 güne kakası düzene girdi. Gazı da biraz daha iyileşti. Hala ara ara kullanırım. Cidden o aglamaları kesildi. Şuan 3 aylık gaz problemi en aza indirgedik. Kaka yapıyor her gün 1 2 kerede olsa çok şükür. Sizlere önerim probiyotik damla alın. Karın masajı yapın. Bacaklarını bisiklet hareketleri ile çalıştırın. Karnına itme cekme yapın. İçiniz rahat olsun düzeliyor. Ben cok zor günler yaşadım. Ama bi nebze rahatladım