Birponcikannesi Kıyass değilll😊bebeklerinizin boyu ve kilosu 7 ay 24 günlüğüz kilo 9 boy 70cm sizlerde durum ne güzel anneler…
Ozlmozlm Birponcikannesi 7 ay 19 günlük oğlum 8.700 gr boyunu bilemiyorum bu ay kontrolümüz yoktu kendim de henüz ölçmedim 😁
KeremTalha_4153 Birponcikannesi bizimde sekiz ayımız bugün bitti. 67 cm kilosu 8.300 şükürler olsun nü günümüze.. ama dişler çıkmadı..
Birponcikannesi Ozlmozlm bende evde kendim ölçüyorum hem kilo hem boy malum hastaneye gidemiyoruz bu aralar masallah bebeginize 😊
zeynepalp 6 aylıkken 9300 dü kilosu, şimdi 7 aylık aynı gibime geliyor bu ay kilo almadı sanırım. Üst dişler çıkamadı bi türlü
Ozlmozlm Birponcikannesi aynen inşallah tez zamanda biter bu sıkıntılar 😞 teşekkür ederiz bu arada ☺️
KeremTalha_4153 3445 benimkide emeklemiyor ama poposunu döndüre döndüre gidiyor 😊 diş bizde yok henüz .. ayak da duramıyor dengesini saglayamıyor daha tam yavaş yavaş kalkmak istiyor.. an emeklemek istemiyor canı isteyince güzel yapıyor
Birponcikannesi Benim kızımda tembel hemde bayağı emekleme sıralama dönme hiçbiri yok sadece 6 . Aydan beri desteksiz oturuyor o kadar 😊
kaganim9 6 ay 10 günlük kilo 9 boy 70 iki alt dişleri çıktı son bir aydır kilo alımı yavaşladı ama olsun sağlıklı olsunda 🙂
Utkumm 7 ay 17 günlük oğlum 73 cm boy 10 500 kilo 2 diş var 2 daha geliyo desteksiz oturuyo emekleme canı isterse yürüteçte ortalığı birbirine katıyo yaramazlık diz boyu maşallah