minikmisimben Hayat kalitemi etkiliyor artık bişeyler örmek istiyorum malum el terleyince olmuyor keyif alamıyorum. 🥲
muzicelerim2 minikmisimben lisede benimde vardı yazı yazamazdım babam berberdi onda tras ederken eli terleyip kaymaması için bi taş vardı onu kullandım geçti gitti sonra
uykucukoalaa minikmisimben çocukluğumdan beri el ayak terlemesi sorunum var ama çaresini bulamadım botoks diyolar bir ton iğne vuruyolar etkisi 8 ay değmiyor 🤪 kabullendim açıkçası ve işin kötü tarafı oğlum da benim gibi onun adına üzülüyorum 🥹
minikmisimben uykucukoalaa bende geçici diye biliyorum sanki öyle araştırmıştım bir ara.. ah sormayın büyük kızımda aynı 😔 Bugün ağladı ödev yaparken elim terliyor diye
Oguuu26 minikmisimben kendimi bildim bileli var el ayak ikiside geçmek bilmiyor yazın hele su gibi akıyor sevmiyorum hiç ama çözümüde ne bilmiyorum
SucukluSutlac minikmisimben arkadaşımda da vardı nemini alsın diye sürekli bebek pudrası kullanırdı ne kadar etkili bilemem ama belki denersiniz
cennetkusum16 minikmisimben botoks yaptırabilirsiniz ama geçici olur. Kalıcı olsun derseniz ameliyat yapıyorlar el ve ayak için ama doktor bana bu seferde farklı yerlerinden ter atar demişti misal yüzünden sırtından ya da başka yerden