Susamtanesimoms Jandarma daha açıklanmadı bayram sonu demisler bi personel şubeden bi sürpriz olurmu bilemiyorum
dmtsmnmrlp melisauzuna belli olmaz ya ne olacağı hiç belli olmayan bir sektör. Bayrsm tatil haftasonu her an her şey oluyor 😂
eliftekcan1 Kızlarr bende dün sizler gibi bi umut bekledim ama açıklamadılar😔 stresten mahvolduk, polislerle beraber açıklamaları imkansız polislerin haziranın ilk haftasına da yetişmez daha tercihleri bile yok ortada :/
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU eliftekcan1 evettt bende buna şaşırıyorum işte ya niye bekliyoruz anlamadım çünkü onların daha ön tercihleri bile açıklanmamış zaten bayram tatiline girdik ön tercihlerinin açıklanması bayramdan sonrayı bulur sonra asıl tercihler yapılır birde o sürer. Acaba polislerin ön tercihleriyle bizim tercihler mi bir açıklanacak
eliftekcan1 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bence polislerle bi alakası olmayacak canim Belkide pazartesi salı günü falan açıklarlar hiç belli olmaz denizcileride resmi tatilde açıkladılar
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU eliftekcan1 bilmiyorum ki inanın net hiçbir şey yok ortada son senelerde polisle jandarmayı hep beraber açıklamışlar o yüzden beraber açıklanacak diyorlar ama bilemiyorum tabi