ahfjpeoejdn eliftekcan1 eşim 15 olmazsa 22 de açıklarlar demişti. İş yerinde bayramdan sonra açıklanacakmışta diyorlarmış ama
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU eliftekcan1 kimisi diyor bu cuma kimisi diyor ki polisler yeni tercih yaptı birlikte açıklayacakları için bayram sonrası 5 haziran gibi valla heyecanla ve stresle bekliyoruz. Siz evi toparlamaya başladınız mı ?
limonkolonyasi eliftekcan1 şuan 2 Haziran bilgisi dolaşıyor ortalıkta o kadar çok bilgi karmaşası var ki herkes birsey söylüyor umarım bugün belli olur
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU cahillesohbetikestim evet öyleymiş arkadaşım öyle dedi daha ön tercihler açıklanmadı asıl tercihler yapılacak daha dedi. Sanırım polis ve jandarma birlikte bayram sonrası açıklanacakmış. Muhtemelen sizin ön tercihler çok yakında açıklanır
limonkolonyasi cahillesohbetikestim evet bende gördüm şimdi sahil güvenlik açıklanmış hayırlı olsun🌸 Darısı jandarmaya artık
cahillesohbetikestim YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ay inşallah saçma sapan bir durum var gerçekten daha tercih gelecek yapılacak açıklanacak bu süre içinde siz çok fazla beklemiş olacaksınız