Cingirak 44760 evet bence gerekli. Benim oğlumda dönüyor ama oyun halısında dönüyor üzerine oyuncakta koyuyorum oynuyor
Ftmlssa 44760 ben alt değiştirme bezinin uzerine koydum oyuncaklı oyun halısı yatrdgm zaman bakiyo guluyo 2 dakika dikkatini veriyo ama olsun burnunu çekerken kolaylık oluyo lavaboya gitmek icin kolaylık
SalihinAnnesi 44760 oyun halısı yerine basit bile olsa bir anakucağı almak daha mantıklı derim. Onunla daha çok oyalanıyorlar ve iş yaparken yanınıza aldığınızda sizi gördüğü için bir süre de olsa rahat rahat iş yapabiliyorsunuz.
44760 SalihinAnnesi onu aldık 1 aylıkken faln ewet o da qüzel ama dönmeler başlayınca en azından içim rahat olur
Sdtcvkfrkn 44760 bende 2 aylıkken almıştım gayet memnunum 5 aylık oldu şuan başlarda tabi bilemiyordu ama şimdi hoşuna gidiyor baya ☺️ Heyecanlanıyor halının içinde tepiniyor ufaklık
Badevehande 3 aylıkken çok güzel oynadı 4 aylık oldu ellerini keşfediyor diye eli sürekli ağzında . Eli daha çok dikkatini çekiyor😂
Thelefant 44760 ben 2 aylıkken Tiny Love Gym tekmele oyna almıştım. Çok memnun kaldık. Çok güzel oyalıyor.