Bsjdldkdkdld Kızlar armutt uygulamasından oyun ablası ile görüştüm hafta da bir gün bir saat olarak bu hizmeti aldım memnunum diyen var mı veya cevresinde duyan bilen
[silindi] Bsjdldkdkdld bunu ilk defa duydum sanırım etrafımda kullanan olmadığı içindir ama çocuğumu armuttan armut gibi seçtiğim birine bırakmazdım ya 😂
cokbilmismom Bsjdldkdkdld haftalık bir gün bir saat ne yapacaklar ki ne katabilir çocuğa sizin katmadığınız. Ben tercih etmezdim. Onun yerine haftada bir gün oyun gruplarına götürün çocuk sosyallesir en azindan
[silindi] Bsjdldkdkdld hiç duymadim ama ben teecih etmezdim, zaten çok az yani her gün gelio vakit gecrse belki okey ola bilirim ben de isleeimi hall ederim😂
mrscakir Bsjdldkdkdld çocuğunuzun yaşıtlarıyla bir araya gelmesi gelişimi açısından daha iyi bence. Haftada 1 olmaz 2 haftada 1 olur ama en azından daha verimli olur diye düşünüyorum.
Asyaveannesi04 Bsjdldkdkdld Bence oyun ablasından ziyade oyun grubuna yazdırıp yaşıtlarıyla kaynaştırsanız daha faydasını görürsünüz
Bsjdldkdkdld Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çekmeköy çivarında oyun grubu öneriniz var mı peki memnunum dediğiniz