Mete23-6-2022 Dört yaşına kadar boy gelişimi akranlarının gerisinde olan, ancak sonraki yıllarda hızlı büyüyerek yaşıtlarını yakalayan çocuk örnekleri var mı?
kitapanne Mete23-6-2022 benim oğlumda 4,5 yaş. Boyu 104cm. Bende şuan buna takılıyorum. Eşim 183cm. Tam da sorduğunuz duruma örnek. Liseye kadar miniciktim diyor. Lisede birden uzamış. Ben 168cm boyundayım. Çocukken de çok minik değildim orta boylardaydım.
Canyavrum Mete23-6-2022 kızımda 4 yaşında.tam 100 cm. Doktora diyorum o da neresi kısa gayet normal diyip gönderiyor . Ama akranları arasında baya fark olduğu çok net bellii
ipeksiiimom Mete23-6-2022 benim boyum 1,71 su an ortaokul sona kadar hep orta boylu bir kiz cocuguydum son sene bi anda boyum cok uzadı sınıfın en uzun kizi oldum.
Mete23-6-2022 kitapanne bu zamana kadar pek iyi beslenmedi iştahsızdı son zamanlarda çok güzel beslenmeye başladı boyu aniden uzar mı acaba beslenmenin etkisiyle benim eşim de uzun boylu
kitapanne Mete23-6-2022 bizde de aynı durum vardı. Bir senedir doğru düzgün beslenmeye başladı. Uykusu düzene girdi. Bayramdan sonra çocuk doktoruna götüreceğim. Ordan da endokrine götürürüm büyük ihtimalle. Sağlık açısından bir problemi olmasında belki sonradan büyür.
kitapanne Mete23-6-2022 oluyor yani uzuyor ama fark kapanmıyor çünkü akranları da uzuyor. Kapının oraya işaretliyorum ordan takip ediyorum. Sağlık açısından bir sorun yoksa bu şekilde beslenmesine özen göstererek ilerleyeceğim. Sonrasında belki birden boy atar diye düşünüyorum. Trambolinde aldım ben 🙃 elimden geleni yapacağım bakalım artık
Nefesarya kitapanne size cok etkili bisey soyleyeyim bana dua edersiniz ben.cok faydasini gordum mas fasulyesi cok etki ediyor
kitapanne Mete23-6-2022 paylaşırım tabi şuan tüm tuşlara basıyorum bakalım. Doktorda farklı bir şey söylerse yazarım. D vitamini kullanıyor musunuz düzenli ona da önemli diyorlar
kitapanne Nefesarya daha sık yedireceğim inş çok dua ederim. Filizlenmiş hangi markadan alıyorsunuz. Benimki normal maş fasulyesi
Mete23-6-2022 Nefesarya yıllık 7 cm den fazla uzamaları mümkün değil diyorlar sizde nasıl bir fark oldu
acilinbengeldimm Kızlar boyun uzaması sanırım hormonlarla alakalı ya tiroidlerine baktırım derim onla alakası olabilir tiroid yüksekse boy uzamaması vs gibi durumlar olabilir