ysm53 13 aylik 3 gün tek uyku denedim, bugun pes etdim, tek uyku yapinca gece ağlayarak uykuya geçme, gece ağlayarak uyanma falan var ama iki uyku olunca da oyle ama daha huzurlu uyuyor sanki, ben ilk gun yapinca gece cok sık uyandı, 2 ci gun yaptim tek uyku bu zaman gece guzel uyudu, yine dün tek uyku yaptirdim gece yine uykuya dalamiyor , bizim sistem boyleydi, saat 07:30 gibi uyanirdu, 12 gibi uyutrdum, 2 ya da 14:30 gibi uanirdi gece 8 9 arasi uyutrfum ama inanin hazr değil galiba çünki gece uykusu çok var ama düşünün uyuyamiyor çoçuk , gozleri uyku için ağliyor ama dalamıyor, bugun mesela gece kaç kez kalkti buna rağmen sabah 6 da uyandi e tabi 6 da uyandiysa 10 da uyutdum ben de
Şu dönemler çok zor bebeğe uygun davranmak gerek, tek uyku mu iki uykumu bilmiyor insan, çunki iki uyku fazla geliyor tek uyku yetmiyor, sistem otyrtmak zor, ben de karar veddim , sabah 8 de uyandiği gunler tek uyku , erken uyandiği gunler 2 uyku seklinde ileeliycm
İnanin uyku konusu benim için çok önemli gece uykusunu alamazsam gun icinde verimli olamam, zor ve yipratici sureç, siz de bence bebeğinze uygun davranin, bebeklee çok uykusuz kalinca da uyumak istemez huzursuz olurlar, ihtiyaça uygun ireliemmk en iyisi