Ssece Merhaba 2 bucuk aylik bebegim var . Emmiyor mamayla besleniyor dogdugundn beri . Suan meme de sertlik var bunu nasil hastaneye gitmeden cozebilirim yasayan varmi galiba iltihap oldu sagsam da gitmiyor
MFD53 Ssece eğer iltihap olmuşsa hastaneye gitmeden atlatamayabilirsiniz lansinoh göğüs kremi çok iyi ama iltihapla alakası varmı bilmiyorum
ecem34 Ssece canım benim de iltihaplanma oluşmuştu. Taş gibiydi çok ağrı yapıyordu. Kendimi biraz zorladım elimle sağdım. Tabi canım çok yandı ama mecburdum. Çok rahatladım. Sıcak bi duşa gir iltihaplı göğüsüne sağma şeklinde masaj yap devamlı.
AlyaBaby Ssece önce sıcak havluyla masaj yap bastırarak sonra da sütünü sag cnm ben 2 kere mastıt oldum antıbıyotıkle gectı ve masajla
Ssece MFD53 şuan hic gitmek istemiyorum hastaneye insallah yasayip bu sorunu gideren biri cikar da beni bu dertten kurtarir
Ssece ecem34 mememin ustu tas gibi icinde sertlik var sizindemi oyleydi . Elektrikli sut sagmayla deniyorm sut geliyor sadece sertlik gitmiyor
Arzu93 Ssece benim olmadı ama süt fazla birikince iltihap yapabiliyor bazılarında o sütün boşaltılması gerekiyor diye biliyorum