momofalyaa Kızlar telefonum bozuldu 14 pro max kullanıyordum 16 e almayı düşünüyorum hem kibar hem daha küçük diye ama emin olamadım kullananlar var mı memnun musunuz telefondan
hemshireanne momofalyaa ben kullanıyorum çok memnunum. Bende 14 pro alacaktim ama bu son model olduğu için bunu almıştım geçen yıl. Sadece üç kamerası yok bunu iyi düşünün😁
Rwerdst momofalyaa sadece 0.5 çekimi yok kamera da. Bence güzel çekiyor. Ben beğeniyorum. Arkadaşımda var. Ben 16e alcaktım geri ıphone13 le beraber Watch aldım🤣 bazen diyorum keşke 16e alsaydım direk
momofalyaa mevamomm ah keşke ama bugün zam geldiğini gördüm çok pahalı 🥲 benim de kafam ondan karışık 14 pro max büyük güzel de bi telefon hız konusunda tam bir canavardı 😂
SucukluSutlac momofalyaa iphone un kendi serisi dışında başka telefonu satıma çok gelmiyor ama haberiniz olsun. Sırf küçük diye zamanında se2 almıştım. Her şeyi birebir 11 le aynıydı boyutu hariç ama insanlar pek tercih etmiyor
SucukluSutlac momofalyaa ben de orta tuş sevdasından dolayı almıştım satarken üstüne para verecek konuma geldik. Telefoncular bunu almıyo kimse, elimizde kalıyo dedi. Kırılana kadar kullanacaksanız tercih edilebilir
gurbetcimami momofalyaa ben de 16 pro max var ilk çıktığında almıştım çok güzel telefon çok severek kullanıyorum ama ne alırsan al hafızası fazla olanı al hafıza yükselince fiyatta yükseliyor ama her şey ona bağlı