gizememre gg3848 ay balım çok sağol cidden öyle , aşırı motive oldum ben de diyetisyenimin etkisi büyük gerçekten 💕 ay tebrik ederim seni de harikasın valla 🫶🫶
asyaaslann gizememre tebrikler azimli kadın bende bi başlasam çok bir kg kalmadı ama yedikçe üstüne alıyorum bende pazartesi itibari ile 3 haftalık bir liste almıştım ona başlayacağım sonra o liste bitince diyetisyen ile devam edeceğim tek başına olmuyor
gizememre asyaaslann ay çok teşekkür ederim 💕 öyle gerçekten kendi çabamla bir yere kadar gitti diyetisyenim motive oldu bana , bol eksiler diliyorum 💕💕
mamacitaa_ gizememre azmin daiim olsun bol eksiler dilerim 💕🫶🏻 99 a indigini de gormeyi cok umuyorum🥰🥰
benibenibihetirni gizememre ayyy tebrik ederim bende seninle bilritke başladım ama biraz daha beklicem tartilmak için çünkü geçen tartildim iki hafta önce 70 dim 67 görünce pek mutlu olamadım başarıların devamını dilerim tartida bol eksilerin olsun
cicibebek @gizememre kızlar bende post açmıştım 1aydır spor yapıyorum 2haftadır diyet yapıyorum kilo veremiyorum diye birden bire tam 4kilo vermişim birden kilo verdim çok mutluyum💪😍☺️