berenkusum Kfondöten veya bb CC krem hangisi hangi markanın? Yaz geldi sıcaklarda yüzüm terlemesin, oksitlenmesin bi de böyle düğün makyajında kullanılanlar gibi olmasın daha hafif dursun yüzümde öneriniz nedir?
benibenibihetirni berenkusum vllha ben çok bb krem denedim hepsi mutlaka terletme yapıyor gibime geldi ama note nin bb kremleri güzel bir deneyin derim mat bitişli oliyor makyaj bitince onun dışında skinsenncgl diye tam yazamadim adini da o da güzel
gulguzel berenkusum ben renkli Güneş kremi kullanıyorum ondan beri ne bb ne fondöten yok hayatımda. Reklam değil in,stag,ram da Shemall cream Şadıman hanımın renkli güneş kremini öneririm cilt tonu eşitliyor kadifemsi bi görüntü oluyor 🌸
guzelanne564 Pure beauty bb krem ben çok memnunum günlük olarak kullanıyorum yapısı çok güzel incecik sanki yüzünüze nemlendirici krem sürüyormuşsunuz gibi bir kere denemenizi tavsiye ederim
busrac10 berenkusum garnier bb kremi var vitamin c daily uv glow kullanıyorum canım ben. Güneşte çillerim belirginleşiyor hem güneş koruması var hemde ton eşitleyici krem bütün yazı onunla geçiriyorum
berenkusum O1Anne ay evet ya tam istediğim gibi. Bazı fondötenler yüzüme kilim asmışım gibi kalın kalın duruyo
gulguzel berenkusum ama çoğu Dr eczacı renkli olanları çok fazla ( 2 parmak) sürülmediği için renklileri çok sevmiyorlar ben sorun yaşamadım ama sadece onu kullanıyorum