rabiaipeksahin Kızım sekiz aylık bu aya kadar devam sütü almadı anne sütüyle devam ettik ama artık anne sütü gelmiyor ve ek Gıda’nın yanında devam sütüne başlayacağım hangi devam sütünü almam gerekiyor bilmiyorum hiç kullanmadığım için
lagerthaa Mama kutularının üzerinde ay aralıkları yazıyor sizin ayınız 2 numara diye biliyorum ama yinede siz muhakkak kutunun üzerine bakın
rabiaipeksahin lagerthaa evet numara olarak 2 teşekkürler ama hangi marka daha iyidir hangisini almalıyım bilmiyorum
oglusannesii rabiaipeksahin Aptamil pronutra kullanıyorum çok memnunum ilk 20 gün hipp kullandım doyurmadı yavrumu aptamile geçtim
lagerthaa rabiaipeksahin ben hipp kullanıyorum 3 mama değiştirdim en iyi gelen bu oldu yani onu biraz deneye deneye buluyorsunuz
gzd_nhr oglusannesii canım merhaba bende doğduğundan beri hip kullanıyorum doyurmuyor Bebeğimi kullandığın mama bu toplatılan mamalardan değil demi bende aptamile geçmek istiyorum kilo aldırıyor mu ?
rabiaipeksahin Hippin hiç tadı yokmuş ek gıdaya geçtiği için içmez diyenler oldu o yüzden karar veremedim yoksa onu alacaktım
oglusannesii gzd_nhr merhaba ben de ilk 20 gün hip kullandım oğlumun daha sonra doymadığını fark ettim Aptamilim belli bir seri numaralı olanları toplandı alınca seri numarasından dikkat ediyorum o şekilde kullanıyorum oğlum da gaz veya kabız sorunu yapmadı kilo alımında maşallah ayına göre çok çok iyi ben memnunum
gizgez Aptamil pronutra kullanıyorum. Doğum yaptığında doktorum sütüm az olduğu için bu markayı önermişti. .Palm yağı yok, içeriği temiz . Kullanıyorum çok memnunum gaz veya kabızlık sorunu yaşamadık aynı sütüyle beraber veriyorum
esra_ygr İnternetten de araştırdım Aptamil Pronutra kullanmaya başladık içeriğinde palm yağı olmaması benim için bir artı oldu bebeğimin gelişimi de güzel ilerliyor sindirim sorunu yaşamadık memnunum
demirhediye Arkadaş önerisi ile aptamil pronutra kullanıyorum çok memnunum gaz kabızlık yapmadi icerigi tertemiz palm yağı yok hiç sorun yasamadik bebeğim de tadını çok sevdi
goksusbrk Sevgili anneler ben Aptamil pronutra kullanıyorum çok memnunum bebeğim mutlu bende mutluyum sindirimi kolaylaştırıyor kabızlık yapmıyor doyurucu tok tutuyor kabızlığına iyi geldi doktorumda önerdi besleyici vitaminli bağışıklık sistemini güçlendiriyor
sevgigormus Biz Aptamil pronatura kullanıyoruz oldukça memnunuz gaz kabızlık vs yapmadı , bebeğim oldukça tadını sevdi herhangi bir problem yaşamadık gönül rahatlığı ile tavsiye ederim