wafflee_42 6 ay 9 günlük oğluşum var. Emiyor. Taylot içsem emzirmeye ne kadar ara vermem gerek acebaa ? Grip oluyorum atlatmam lazim 😬😬
Nekwam wafflee_42 icilmez canim agir bi ilac o. Limonlu sirkeli balli serbet cesitli bitki çayları özellikle c vitaminli meyve ye geçmiş olsun 😶
Nekwam wafflee_42 bende düşündüm zati demin yorumlastik deyi üzüldüm ya kolay atlatırsin inşalalh. Niye ben ama🙈
Nekwam wafflee_42 agri kesici olarak parol içebilirsin canim ve gribin en önemli ilaci dinlenme aile hekimim öyle demisti birkre ben hastayken vericen bebegi babasına..bende hee dedim içimden 🥴
Swtlna Kesinlikle içmeyin, doğal yollarla atlatmaya çalışın. Ihlamur, limon bal falan. Bana oğlum 1 yaşındayken bile izin vermedi.
wafflee_42 Swtlna Fatma_FLZ Teşekkür ederim fikriniz için. Kayinvalidemde kızdı içme emziriyosun diye. Nane limon ile gecircez artık 😒
wafflee_42 Nekwam senin 3 çocuk var diye biliyorum. Yani bı yorumda denk gelmiştim. Tecrübe sahibesi olaraktan şeyettimdi 🙈😂
Nekwam wafflee_42 hehe😉 3 evet amaa biri sütlük yanimda deel kızım 😊 2 oglum var canim. Ama sevindim aklına benim gelmeme🤗 Hmm beni bilirkisi olrak atadin göynüne demek ki🤭
Nekwam wafflee_42 o zaman ailecek bitki çayları hupletin canim ev soğuksa ac petekleri bol su icin bogasiniz kuru kalmasın buhar fln yap.
wafflee_42 Nekwam anlamadım biri sütlük derken 🙄 Takip ettigime göre tecrübe sahibisin. Yani benim gibi acemiye sizin gibi aplalar lazım 😂🤗
Nekwam wafflee_42 ayynen canim yasta var simdi buradakilerin deyzesi yaşındayım genel olarak. Süt kızım canim minik oglumun kardeşi vaar🤗