Meret 5 aylık olmasına çok az kaldı ama hala meme ile savaşıyor istemiyor zorla uyurken emziriyorm 4 .ay atağı mi geçmedi yoksa hep böle mi olacak yaşayan var mı bunları …
aynak Meret bizde de durum aynı 5 ay 2 günlük olduk, meme almaz, sürekli mızmız, kucakta kalmak istiyor sürekli, valla napcağımı şaşırdım
cerenbebis Meret Bizim de oldu 4 ay atağı ayakta gezdirerek sakinleştirdim ve ayakta emzirdim öyle uyuttum. 6 aya yakın bitti. Özellikle gece uykusuna geçerken çok oluyordu ama geçiyor zamanla.
turkkahvesiggg Meret benimki de ilk başta emmemişti karnı tokken oyun yaptım yani ucunu falan yüzünde ağzında gerçekten oyun gibi yaptıktan sonra tuttu inşallah işe yarar çok zor allah yardımcınız olsun
Meret cerenbebis yani uykuları bı iyi bı kötü bundan 3 gün öncesine kadar bıraksam iki saat gündüz uykusu yapıyordu bu ara 1 saat uyumuyor bile emmesi desen bir gün her emzirmede emiyor memeyi ertesi gün istemiyor acaba ilk başta az mı geliyor diyorum hani bı huysuz hep kucak istiyor ne zman duzelicez bilmiyorum yaklaşık bir ay olacak
Meret turkkahvesiggg turkkahvesiggg çok sağolun bu söylediğinizi yapıyorum kahkaha atıyor gülüyor memeyi sonra yaklastirinca kafayı çeviriyor maalesef