HALE___ Acil doktor önerisi istiyorum kızlar iyi iğlili çocuk doktoru 6 ay kontrolü gitmemiz gerekiyor ama daimi doktoru olsun istiyorum iyi güler yüzlü detaylı ilğilenen lütfen kızlar hemen randevu almam gerekiyor
maviportakal_ HALE___ zeliş doktor diye biri varmış özel muayenehanesi varmış ben gitmedim sosyal medyada da var
cagllaa HALE___ şehir hastanesi yezdan akyurt özel kadar ilgileniyor bebeğimle çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle
melike255 maviportakal_ Ben bebeğimi 6 aylıktan beri Zeliha hanıma götürüyorum o kadar ilgili güler yüzlü bi doktor ki kendi çocuğu gibş ilgileniyor uzun uzun muayene edip her yerini kontrol ediyor çocuğun hatta bi keresinde fitil atmam gerekiyordu atamadım zorlandım diye görüntülü arayıp sakin sakin anlattı beraber atmış olduk Allah razı olsun kendisinden kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsınız
melike255 HALE___ Ay görmemişim kusura bakmayın Hastanede değil özel muayenehanesi var internete veya instagrama yazınca çıkıyor adresi Karaman tarafında Yılmar Plaza da muayene ücreti bi tık fazla ama ilgisine göre hakediyor bence
HALE___ cagllaa giderdim de şehir hastanesine günler öncesinden randevu almak gerekir ben yarın öğleden önce gidicem