mondecaidensecmeler Kizlar ütü almayı düşünüyorum. 2. Ütum kullandığım başta iyiydi sonra sürekli pas ve su döküyor ve kırışıklığı açmıyor. Bana güzel bir marka önerin bu sıkıntıları yaşamım ve jilet gibi utuleyen bir ütü istiyorum
mondecaidensecmeler KayraVeAnnesi_06 inan bende şuan Tefal kullanıyorum ve felaket su akitiyor pas döküyor napsam geçmiyor
KayraVeAnnesi_06 mondecaidensecmeler Neden oluyor ki acaba ben hazır su kullanıyorum birde kireci biriktirdiği haznesi var döküyorum bir sorun yok çok şükür çok ısınmadan kullanınca su akıtıyor bazıları ondan olabilir mi
asilazmazbalkokmaz mondecaidensecmeler Philips kazanlı kullanıyorum. 9000 serisi. Bir iki geçiyorum üstünden jilet gibi oluyor uğraştırmıyor 🙂
asilazmazbalkokmaz mondecaidensecmeler Annemde Grundig kullanıyor. Fiyatı daha uygun sanırım. O da çok memnun kazanlı yine birde ona bakın 🙂
KendiEvimdeDeplasmandayim mondecaidensecmeler tefalin kazanlı ütüsünü kullanıyorum 4yıldır memnunum. Pro express ultimate 2olması lazım evde değilim tam bakamadım modeline