gizememre Merhabalar kızlar malum yaz geliyor havalar ısınıyor , çocuklar evde durmuyor 😂 böyle bir şansınız olsa kimler ile pikniğe gitmek isterdiniz ? Haydi bakalım ben başlıyorum 😂 @simseklivekalpli @hunilimomy @gg3848 @nnoktaa @Gokturkmom @octaviablakee @erikarpuz @[silindi] @Rabiiul @Tatlican @momas @Pamukhanim_ @Hemdem__ @papatya (adı çıkmadı 🥲) @ayshkn @kulun_biri @Niyesordunbucevabi @metemom_ @deleted20517 "#554453 (unuttuklarım ve adı çıkmayanlar için üzgünüm 🥲)
Gokturkmom gizememre Hemde mis gibi olurdu en ihtiyacım olan 😍😍😍 Benim piknik listem; @almirolie @kocbuse65 @gizememre @simseklivekalpli @myavocado @erikarpuz @uykusuzanne__ @Mariposa @[silindi] @hunilimomy @deleted20517 @Meri-Mel @CuteBadesMama @LezizeNine @MutluPrensesAnnesi @gg3848 @beybitolat @princessmom_ @myangelson @octaviablakee Aklıma gelenler 🌸 -
Pamukhanim_ gizememre col güzel olurdu canım 🥰kızlar koştururdu. Benim listem şöyle @Balbulutu @gizememre @Dedektifgadget @beybitolat @Niyesordunbucevabi @Minikkalbinannesi @anonimli @Tatlican @talhamamy @uykusuzanne__ @nnoktaa @_Hera @perla_ @12betul @metekaanmomm @Meri-Mel @Retzja @mamacitaa_ kesin unuttuğum vardır
CuteBadesMama Gokturkmom bu ekiple çooook güzel piknik olurdu 🥰🙏🏻🌸 kendi listemi de şöyle bırakayım 🤌🏻💐 @Gokturkmom @KendiEvimdeDeplasmandayim @gizememre @simseklivekalpli @forumgurmesi @suhedaaaaa @Meri-Mel @Nikita @mamaisqueen @ikiyavruskaannesi @Tatlican (açık havada kır çiçekleriyle süslenmiş kahve içerdik, zahmet vermezsek ☺️) @allwrite @LadyGaddar @usenmedimyaptimbirvelet (mizahına bayılıyorum 😅🤌🏻) Postla birden karşılaştım başka isimlerde var mutlaka ama aklıma gelen forum dostlarım 🌸😌
usenmedimyaptimbirvelet CuteBadesMama yaa🥹😍 gerçek duygularımla söylüyorum bende senle pikniğe gitmek isterdimm😋
Minikkalbinannesi Pamukhanim_ süper olurdu canım çocuklar oynardı biz eğlenirdik 🌸💕yerdik içerdik offf bee
ayshkn gizememre aşkımmm ay biz senle kalori hesaplamaktan hiçbir şeye odaklanamazdık sanırım 🥹 ama çok güzel olurdu gerçekten Ankara’ya gelirsen mutlaka yapalım ♥️