aysss001 Ek gıda alıyor 7 aylık Geçen avakado yiyince böyke kusmustu 2 kere birdaha vermedim bugünde muzla kayısı karıştırdım verdim yedi sevdi ¾ saat sonra midesinde ne varsa çıkardı Normalde muz ve kayısıyı önceden denemişti
sarikavun aysss001 cok yiyo olabilir annesi. Sindiremedigi icin de kusuyodur. 3-4 saat alerji icin uzun bi sure. Gaz sikismasi oluyo buyuk ihtimal o zorladigi icin de kusuyo. Porsiyonlarini kucultun.
senosko aysss001 bir gün tolere edebildiği besini diğer gün edemeyebilir bence fazla gelmiştir o an onu istememiştir veya farklı bir durum olabilir💜
aysss001 sarikavun ek gıda verdiğim öğünde sütü azaltayım mı 150 ml süt + 3.4 tatlı kaşığı ek gıda yapıyordum
sarikavun aysss001 ikisini beraber vermeyin zaten arasinda zaman birakin. Doktorunuz daha dogru bilgi verir ama cok gelmis olabilir ek gidada yedigi.
sarikavun aysss001 ayrica oncelik ek diga da degildir zaten 1 yasa kadar bebeklerin ana besini anne situ veya formul mamadir
ay_adengunes aysss001 araya zaman koymuyor musunuz benim doktorum emdikten 1 saat sonra falan ver dedi bizde haftaya başlayacağız ek gıdaya