Gokturkmom Oğlum uyanıkken asla vakit bulamıyorum akşamda çoğu zaman benim gözüm almıyor kısır bir döngünün içine girmiş gibiyim sadece evi rahat süpürebiliyorum çamaşır ütü mutfak uyanıkken asla girip bişeyler yapamıyorum ya bişeyleri yıkıyor yada çok tehlikeli işler yapıyor😂 tükendimm taktik verin
metekaanmomm Gokturkmom aynı aynı bende hiç bişey yapamıyorum, uyusun yaparım diyorum bu sefer onun peşinde koştugum için halim kalmiyor yığılmış bir ütüm var ama hiç yapasim da yok😊
suheyla92 Gokturkmom pazartesileri sabahtan oglene temizlik zamanim. Oglusumu yedirip baslarim o da ayağımın altinda gezer 2 yasinda. Halilari sererken o ittirir acar haliyi cok sever 😂 Onun disinda da her sabah birlikte dik süpürgeyle gezeriz evi onun da supurgesi var birlikte hallederiz. Camasiri makineden ceker, ben sererken verir bir iki parca. Gecen baktim tele corap sermeye calisiyo 😂 bulasik makinesini de birlikte bosaltiriz o verir ben yerleştiririm. Esim diyor ki bebek isci calistiriyosun 😂
dilnisinhayal Gokturkmom bebeğim 6 aylık onunla birlikte asla yapamıyorum ya gün yetmiyor resmen gündüz 3 uykusu var 40 dk o uyutken ders çalışmaya çalışıyorum o uyanıkken de onunla ilgileniyorum iş yapmaya asla vakit bulamıyorum 🥲 benim gibi olan vat mı acaba nasıl hallediyorlar ?
Gokturkmom metekaanmomm Oturma odasını yaptım uykuda şuan birazdan mutfağı da halledebilirsem benden iyisi yok😂Bacım ben düzen seven bi insanım gün içindeki yıkılmışlığımı modumu tahmin edebiliyor musun 🥹
metekaanmomm Gokturkmom bende düzen severdim ama iki çocukla imkansız arkamı bir dönüyorum sürekli biseyler dökülüyor, ya da tırmanmış camın önünde,koltuğun tepesinde, yorganlar yastıklar havalarda uçuyor abisinden görüp o da atıyor yerlere hunilenip gezicez 😊
myangelson Gokturkmom bende aynıyım süpürüp yerleri silme isi uyanikken gerisi uyudugunda yapmak zorundayım 🥴
boncuk_29 Gokturkmom eşim çocuklarla ilgilenirken ancak yapabiliyorum harici çocukların kavgasından başlarından ayrılamıyorum