umy39 Kızım 4 aylık olcaz , Mama reddi yaşıyorum sadece anne sütü ile besleniyor, kilo alımı yavaş , Aptamil,hipp, golden denedim bunları sevmedi ne yapabilirim başka
gzd_nhr umy39 bugün instagramda osman gönülal çocuk doktoruna da sorulmuş bu soru. O da mamanın tadıyla ilgili olduğunu nerden çıkardınız ne sıklıkta hangi miktarda veriyorsunuz demiş canım.istersen çok çok aç oldugunda bir dene olmazsa yarı aç yarı tok oldugunda dene.hangi biberonu kullanıyosun belki onu sevmiyordur
umy39 hazal_karaca 2 buçuk aylıkken başladı mama reddi çok vermiyordum alıyordu yine biraz biraz 20 gün vermedim unuttu biberobu da mamayı
gzd_nhr umy39 canım açını değiştir biraz dik pozisyonda 45 derecelik açıyla bebeği tut mamayı yavaş yavaş ver hızlı çekmesin birde mama bitince 5 dk yatsın sonra kucağına al gazını çıkar. Birde bunu dene aventin başlığı kaç numara ?
gzd_nhr umy39 aslında keşke hiç başlamasan mamaya. Şuan kendimi görüyorum sende bizimde doğum kilomuz 3225 2.5 aylık 5 kg tam. Başından beri sütüm olmadıgı için mama kullanıyorum mama kullanmama rağmen bu şekilde yani. Meme reddi yaşarsın senin bebeğin aya vurduğunda aylık 700 gr gibi almış görünüyor sadece anne sütüyle bu rakam çok iyi tabi en iyisini doktorun bilir ama bence biraz daha zaman ver bebeğine sütün varsa daha sık emzir protein ağırlıklı beslen sütünün kalitesini artır kuruyemş vs ye
umy39 gzd_nhr 3 ,6 aylık olan başlıktan almıştım canım mamayla alakalı olduğunu düşünüyorum tadını beğenmiyor
gzd_nhr umy39 ben 2 numara kullanıyorum 3 aylık olacagız o bile şakır şakır geliyor maşallah. Başka denemediğin mama kaldı mı en basiti bimde satılanı bari dene ucuz zaten ama içeriğini bilmiyorum tabi yada elindeki mamalardan vazgeçmeden dene emzirmenin arkasına hemen ağzına biberonu ver bakalım ne tepki verecek.çocuk aç olursa alır zaten demekki doyuyor yani
umy39 gzd_nhr az önce Bebelac gold konfor aldım kaşıkla verdim öğürmedi biraz yedi şaşırdım 3 mama denedim yemez diye mama almıyordum bunu içircem bakalım