Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Kızlar 3 çeşit olacak sadece. Bir çeşidi tatlı olmak üzere güzel bir menü hazırlar mısınız siz olsanız neler yapardınız? 15 kişiyiz
asena3265 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yarın misafirlerim var.Ben sarma, kuru dolma,kısır, muhallebili bir tatlı yaptım bir de kek yapmayı düşünüyorum.Siz de kısır kek börek yapabilirsiniz
bazkrtsell Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Sigara böreği tiremusu tatlısı kısır ya da makarna salatası olabilir. Hepsini aksamdan hazırlayabilirsiniz sadece böreği gelecekleri zaman 2 dk da kızartırsınız
1pamuk_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan gül böreği sar sosunu dök dolapta beklesin sabah pişir çok güzel oluyor Kısır Muhallebili kek Hindistan Cevizli kurabiye Çörekotlu kurabiye Yaprak sarması Şehriye salatası
boncuk_29 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan fırında tavuk patates ezogelin çorbası bulgur pilavı yapardım salata koyardım ortaya tatlıya ise magnolia
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan asena3265 menünüz güzelmiş ama geceden yapabileceğim şeyler var mı çünkü kızım gündüz hiç yaptırmıyor
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bazkrtsell 1pamuk_ boncuk_29 boncuk_29 Dmt-01 sekerbebeginannesi 2242 Minigim38 Çok teşekkür ederim kızlar yoğunluktan tek tek yazamadım Burdan beğendiğim tarifleri seçtim 🥰
boncuk_29 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan olayı yanlış anladım sabah sersemliği ile gül böreği patates salatası ve poğaça tatlı ise magnolia veya bisküvi pastası
Dmt-01 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan kızarmış patatesle yapılan bi yoğurtlu salata var efsane oluyor deneyin bence çokta kolay.malzemeleri aksamdan doğrarsınız sadece patatesi sonra kzıartırsınız.yaprak sarması veya kuru dolma bide sütlaç yapardım sanırım.sütlacı akşamdan yapabilirsiniz çünkü.
sekerbebeginannesi Valide-Ayse-Hafsa-Sultan börek yapın sarın dolaba koyun sabah pişirin Sarma dolma da gece yapıp pişirilebilir Şehriye salatası yoğurtlu bir gece önceden yapıp dolaba koyarsınız Tatlı olarakta kedidili pasta geldi aklıma benim bir gece dinlenince çok güzel oluyor, muhallebisine çilek muz da koyarım ben
2242 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan benimde misafirlerim olcak cumartesi günü Kumlu pasta Mercimek köftesi Sarma Gül böreği Bide yoğurtlu patates salatası
1pamuk_ Zeytin-gozz1 ben bir bardak süt, bir kaşık yoğurt, soda ve yağ karıştırıp döküyorum akşamdan sos iyice çekiyor sabah da pişiririm