sumeyyeravza Kızlar boyu, baş çevresi, kilosu ne kadar? Benim kızımın kafası 45 cm. Kafama takılıyor da. Zaten büyük doğmuştu gerçi de kafası. Beşinci ayında ve bu ayında da 400er gram almış. Çok hareketlendi. Fıldır fıldır dönüyor.
ay_adengunes sumeyyeravza kızım 5,5 aylık 490 gram almış doktorumuz gayet yeterli hareketlendi artık enerji yakıyor dedi bizimki de hiç durmadan sürekli dönüyor emekleme çalışmalarına girdi 😅
bikahveicelimmi sumeyyeravza burada önemli olan çocuğun doğduğundaki persentili koruması. Yani 50% persentilde doğduysa atıyorum 1 yaşına geldiğinde de aynı persentilde devam ediyor olması. Buna göre değerlendirin.
Liyosunannesi sumeyyeravza bizmde bugün 5 ay kontrolümüz var tahminime göre 400-450 gram anca aldı. Bu aya kadar 800-1.000 arası almıştı. 🥹
sumeyyeravza bikahveicelimmi doğduğunda 97 persentildeydi. Şimdi azaldı haliyle. Ben biraz rahatsızdım besleyemedim. Sütten kestim vs. Üzgünüm ona.
sumeyyeravza kelebekk20 canım doğduğunda 4710 gramdı. Kafası 37, boyu 54 cmdi. Ama gel gör ki bel rahatsızlığımdan bir aydır memeden kesmek zorunda kaldım. Ağır ilaçlar kullanıyorum ne olduğum bulunamadı. İlgilenemedim kızımla ona üzgünüm 😢
ay_adengunes sumeyyeravza tek durduğu zaman uyuduğu zaman bir de dışarı çıkardığım zaman onun dışında hep hareket halinde 😀 babası komando koydu adını emeklemeye çalışıyor ya 🤣