zehraecrin Aptamil pronatura kullanıyorduk gaz yapmaya başladı Bebelac Gold mu Bebelac presyno mu tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz?
anonimcanimm zehraecrin aptamil comformil kullanın eğer bebeğiniz gazlıysa ben bebeğime onu kullanıyorum çok rahatladık 8 aylık hala kullanıyorum sıkıntı yok çok şükür
yenianne1234 zehraecrin bizde doğduğundan beri bebelac gold kullanıyoruz kısa süreliğine goldn gout kullanmıştık kabız yaptığını düşündüğümden bıraktım bebelac golda devam ettim 99 günlüğüz şu son haftalardı gazı pik yaptı
0lavin0 zehraecrin bizimde öyleydi aptamil presyneo gectik o kadar fark etti ki anlatamam gaz sorunu komple kalktı coğu zaman kendi cıkarıyor hatta o derece fark etti
zehraecrin 0lavin0 dün çok bağıra bağıra ağlamıştı bugün öyle olmadı biraz huzursuzdu o da herzmanki halii bı de benim bebeğim çok iştahsız mama içmek istemiyor içse de az içiyor
ayseeozdm zehraecrin bizde 32 gunlugunuz cok gazli bebegim hip kullaniyoruz ama uc gundur baya agladi gazdan dolayi bebelac gold verdik yine ayni gazi sanirim kolik belirtileri var bebegimde cözemedik😔