busekcbz_ 14 günlük bebeğim var boğazıma bişey yapışıyor geçmiyor gibi sürekli ağlamak istiyorum bu ne zaman nasıl geçecek
gldrn58 busekcbz_ 40 çıkana kadar devam eder ama elinden geldiğinde dışarı çıkıp hava alman gerek odaya kapanma
clkkklc busekcbz_ bende öyleyim 9 günlüğüz çok kötüyüm geçmesini bekliyorum anlatın isterseniz konusalım ne hissediyorsunuz
busekcbz_ clkkklc her an bişey olacak gibi hissediyorum çocuk ağlayacak susmayacak gibi hissediyorum canı yanacak falan falan boğazıma bişey yapışıyor ağlayıp duruyorum evin içinde çok kötü
asya2853 clkkklc bende boğulucak gibi oluyorum bebeğim ağladıkça susturamadıkça bakmak istemiyorum annem destek oluyor o yoruluyor bu sefer onada üzülüyorum içimde kötü bişe var sanki hiç geçmicek gibi geliyo sürekli ağlıyorum
eda_ece00 Tam olarak lohusalık bu.. Benimde akşama doğru içime bi sıkıntı çökerdi hiç birşey eskisi gibi olmayacak eski hayatım bitti bundan sonra hep mahsur kalacağım diye kendimi yerdim. Şuan 2 yaşında evet eski hayatım yok ama daha güzeli oldu. Şuan onsuz bir hayat düşünemiyorum zamanla azalıyor ve sonunda geçiyor merak etme banada derlerdi geçecek diye inanmazdım ama bir süreç ve her kadın bu süreçten geçiyor. Bol bol anı biriktir kokusunu çek içine bir daha bu kadar minik olmayacak 🥲
dreame89 İlk 1 hafta berbat bir his gercekten, ben dışarı çıkarak atlattım. 3 haftayi geçtik daha iyiyim artik :) yürüyüş yapın bol bol evde kaldıkça kotu oluyor insan. Bugun bebeğimi de çıkarmaya başladım cok iyi geldi.