asena3265 Kızlar herkese merhaba.Kronik kabızlık sorunum var.Hamile kalınca iyice arttı zamanla kabızlık makat çatlağına ve basura sebep oldu.4.5 aylık bebeğim var.Emziriyorum.Önerenileceğiniz krem veya yağ var mı????
Mariposa asena3265 bilgim yok ama bazi eczaneler el yapimi kremler yapiyorlar. Yakinlarinizda yapan varsa onlari bi arastirin
Mavigokyuzu asena3265 kardeşimde de vardı basur, düzenli olarak kantaron yağı kullandı, geçti. Tabi beslenme olarak da bol lifli beslenirseniz size iyi gelecektir
Mariposa asena3265 egitim arastirma hast karsisindaki eczaneler genelde bilir boyle yapma ilaclari. Gecmis olsun.
asena3265 Mavigokyuzu aslında yemem dikkat ediyorum ama makat çatlağı olduğu için çok ağrı yapıyor oturamıyorum
asaftosunannes asena3265 burda yazmışlardı almıştım aşırı iyi geliyor Anestol ve procto-glyvenol ikisini karıştırıp kullanın aşırı iyi geliyor
melek3675 asena3265 bir tane soganı dilimle bir bardak sütle karıştır pişir krem gibi olana kadar onu beze koy ve basuruna koy ben öyle kurtuldum