Gozden Hanımlar öncelikle ıyi akşamlar bi sorum olacak size 5 aylık bir kızım var ve dudağımi deldirmek istiyorum emziriyorum sizce bi sorun olur mu yada deliren var mı????
Deletedmom814 Gozden Benim doktor 8.aydan sonra deldir demisti. Göbeğim alt orta dudagim ikisini ayni anda deldirip kurtuldum sende oyle yap🤣
Poyrazefemom Gozden deldirebilirsin steril olduğunu güvendiğin bir yere ☺️ Ama bu aralar #evdekalıyoruz daha sonra 🥰😇
Gozden Tinimini nasıl sütten durakla sütun ne alakası var vallahi anlamadım ilk çocuğum pek bisey bilmiyorum diyebilirim 🙄🙄
Gozden [silindi] ben çok istiyorum kimisi 8 ay bekle yaşını bekle falan diyor çok şaşırdım kafam karıştı yani
Gozden Deletedmom814 dövmem falan var ama şey dudağımi bayadır istiyorum deldirmeyi kimisi deldirme zararlı falan diyor kararsız kaldim
[silindi] Gozden walla bilmiyorum anlamadimki enjektorle kana pircing takıyorlar da haberimmi yok😂😂alr tarafi delik😩😩
Gozden Gizgiiiz düşünüyorum da arkadaş sütten geçer demis bisey olur diye korkuyorum ben delcem zaten de