Aselinannesiii1903 Normal mi bu durum yatmadan önce tuvaletini de yaptırsam yinede fayda etmiyor çarşaf değiştirmek tem bıktım artık naylon seriyorum yine olmuyor oda ses çıkartıyor doktora getirmelimiyim bilmiyorum
simseklivekalpli Aselinannesiii1903 yeni mi başladı, enfeksiyon vs olabilir götürün tabiki tahlil temiz çıkarsa psikolojik ihtimalleri düşünürsünüz
Kuzey_Melis_Momm Aselinannesiii1903 Gece tuvalete götürüyor musunuz uyumadan 2 saat önce sıvı alımını kesin
CatBoy Aselinannesiii1903 Normal çünkü kasları 5 yaşına kadar gelişmeye devam edecek. Oğlumda ne yazıkki 5 yaşına kadar her gece altına kaçırıyordu. 2 saatte bir kaldırın. Gece beslenmesini en az 2 saat önce kesin çok sıvı almasın uyumadan önce. Uykusu derin muhtemelen uyandıramıyordur kendini.
GezginPaNDa Aselinannesiii1903 naylon hışırtı ile uğraşmayın Öncelikle sıvı geçirmez bir alez alın çok pahalı değil zaten Yatmadan 2 saat önce sıvı beslenmesini kesin süt meyve suyu su bunları gündüz içsin akşam saatlerinde bunları tüketmemeli
minosu CatBoy maalesef bazen hiç bir şey fayda etmiyor benim yeğenim 10 yaşında erkek hala geceleri bezli yatıyor ona rağmen taşırıyor her gece.. doktora çok götürüldü. sanırım genetik