koalaaa Yazdığım yorumu tekrar okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınızdır diye düşünüyorum. Evet başta soru sormuşum fikir almak istediğim için sonrasında da yazılan yorumlardan kafam karıştığı için tekrardan doktorumla iletişime geçip detaylı, mantıklı cevaplar alınca bundan sonra doktorum dışında kimseyle fikir alışverişi yapmayacağımı dile getirmişim değil mi ? Bunda atarlanacağınız bir durum görmüyorum. Neticede size bana yorum yapın diye yalvarmadım:) Evet devir değişti, bizim büyüdüğümüz zamanla bir değil. Mesela herkesi dinlesem çocuğuma doğduğundan beri büyüklerimizin şundan bundan ver bir şey olmaz dediği neler neler vermiştim gıda bakımından. Biriniz diyor 18 aya kadar mama verilmesi lazım biriniz diyor uyumadan önce süt vermeyin? Sizce kafa karışıklığı normal değil mi ? Kafam karışınca bu konuda eğitim almamış olan sizleri mi dinlemeliyim, bu işin uzmanı doğduğundan beri gittiğimiz doktoruna mı ? Lütfen şu tahammülsüzlük durumundan çıkın ! İnsan gibi karşılık vermişim, insan gibi cevap beklerim. Yapamıyorsanız lütfen başlığımdan ayrılın, iyi günler :)